猫咪1.1.2最新破解版下载,天海つばさ、酒醉中出11连发

发布日期:2021年01月25日
Betaling
Betaalmethoden
iDEAL
iDEAL

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.

Creditcard

creditcard

Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Payment Service Provider

猫咪1.1.2最新破解版下载,天海つばさ、酒醉中出11连发

MultiSafepay

Wij maken voor al onze transacties via de website gebruik van de diensten van MultiSafepay als Payment Service Provider.

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor www.tapir.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen voor bedrijven

Bij www.tapir.nl kun je achteraf betalen met AfterPay als zakelijke klant. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Afterpay betalen doe je acheraf

Scroll to top